Аксесоари за баня
Подреждане по:


Красотата е в детайла. Тази максима важи силно при проектирането, дизайна и цялостното оборудване на мечтаната от Вас баня. Предназначението на всички аксесоари е не само практическа но и естетическа. Те за изработени от различни материали. Най-често от керамика, метал или стъкло или в комбинация от двете. Могат да се поставят на стената. Това означава, че могат да бъдат поставени на всякъде, където желаете. Поставянето им е лесно, бързо и не трябва някаква квалификация. Трябва да имате бормашина или перфоратор.
Аксесоарите за баня и тоалетна сами по себе си са едни и същи. Различното  при тях е стилът, в който са изработени. Орнаментите, материалите, дизайнът – това ги прави уникални. Това и нещото, по което ги избирате, когато купувате.
Продуктите, които предлагаме са подходящи, както за дома така и за бизнеса – хотели, ресторанти и заведения, къщи за гости.


Какво предлагаме


  • Поставки, закачалки и халки за кърпи в различни интересни стилове


  • Дозатори за течен и поставки за твърд сапун


  • Стъклени и ъглови полици


  • Чаши за вода


  • Държачи за тоалетна хартия, комбинирани с WC четка


  • Комплекти в които има 6 бр. от най-необходимите Ви модели, които ще превърнат мокрото помещение в перфектното за вас място за усамотение и релакс.


Защо да ги купите от 8mpay


  • Предлагаме разнообразие от стилове и различни модели с лек ретро нюанс и модели с модерната визия. Ще останете очаровани от моделите , качеството и от нашите цени.


  • Продаваме на изключително изгодни цени. Затова и при нас  в 8mpay.com можете да намерите страхотни модели на много прилични цени. Искаме нашите клиенти да са доволни – да намират при нас продукти с дизайн, който отговаря на вкуса им, които се вписват в бюджета им.


Разгледайте сериите, предлагани от нас. Изберете Вашите аксесоари, които най-много искате. Направете  уникална атмосферата в банята и тоалетната, в която ще се чувствате отпускащо и прекрасно. Ще останете доволни от качеството, цената и външния им вид.  Можете да поръчате онлайн, само като натиснете бутона „Купи” до продукта. Ако искате направете поръчка и по телефона – на 0876 19 79 53. Обадете ни се или ни пишете на 8m.info@gmail.com.
Всеки от предлаганите модели, които можете да намерите в нашия магазин можем да доставим бързо в София, Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик и други градове на страната.