Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
62235
14.00лв.

  • Поставка за тоалетна хартия 7186 - месинг
  • Покритие - хром.
  • Материал на държача - месинг.
  • Стенен монтаж.

Допълващи продукти

Описание

Поставка за тоалетна хартия от месинг, с предпазен капак, който запазва хартията чиста без да пречи на движението й. Този модел е изчистен от орнаменти. Тоалетната хартия се маха и поставя лесно. Държачът е лесен за почистване – изтривате го с влажна кърпа и сте готови. Не използвайте абразавни препарати или препарати на киселинна основа.
Подходящ е за употреба както у дома, така и в тоалетни на търговски центрове, заведения и хотели.

Съчетайте този държач за тоалетна хартия с аксесоари за баня в същия стил, които ще намерите в онлайн магазин 8mpay.  

Съвети при монтаж на поставка за сапун:

Преди монтажа държача за тоалетна хартия проверете плочката, която ще продупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте поставката за сапун. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново поставката.  Този принцип за монтаж е приложим за всички аксесаори за баня.

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com

Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 15/ 13/ 5.5см
Материал Месинг

Подобни продукти

Допълващи продукти