Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
62227
10.60лв.

  • Поставка за тоалетна хартия 81386 - месинг
  • Покритие - хром.
  • Материал на държача - месинг.
  • Закрепване към стената е с дюбели.

Допълващи продукти

Описание

Изчистен модел поставка за тоалетна хартия Подходящ за бани или за отделно тоалетно помещение. Простичкият му и стилен вид пасва на всякакъв тип интериор. Подходящ е както за тоалетната у дома, така и за тоалетните в обществени, търговски сгради, заведения и хотели. Тоалетната хартия се сменя само с едно движение. Поддръжката му също е изключително лесна – изтривате го с леко влажна кърпа. Моделът е удобен, практичен и красив.

Открийте подходящите аксесоари за баня, с които да го комбинирате в онлайн магазин 8mpay.

Съвети при монтаж на поставка за сапун:

Преди монтажа поставката за тоалетна хартия проверете плочката, която ще продупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте поставката за сапун. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново поставката.  Този принцип за монтаж е приложим за всички аксесаори за баня.

Благодаря Ви за вниманието.

Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 11.5 / 16 / 8см
Материал Месинг

Подобни продукти

Допълващи продукти