Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60466
7.10лв.

  • Поставка за тоалетна хартия F2510
  • Покритие - хром.
  • Материал на държача - сплав на Zn Аl Cu.
  • Стенен монтаж.

Допълващи продукти

Описание

Държач за тоалетна хартия с нежни геометрични орнаменти. Изработен е от цам (цинк, алуминии и мед) и е покрит с хром. Почиства се и се поддържа лесно. Монтира се бързо и лесно. Комбиниран със сапунерка в същия стил или с поставка за кърпи, този модел държач за тоалетна хартия може да се превърне в чудесен акцент в банята. Същото се отнася и за поставянето му в тоалетната.
Моделът е подходящ за употреба в банята и тоалетната у дома, хотели, заведения и всякакви мокри помещения.
Почиства се лесно с влажна микрофибърна кърпа.

Открийте най-добрите аксесоари за баня, с които да го комбинирате в онлайн магазин 8mpay.

Съвети при монтаж на поставка за сапун:

Преди монтажа проверете плочката, която ще продупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте поставката за сапун. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново поставката.  Този принцип за монтаж е приложим за всички аксесаори за баня.

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com

Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 15 / 16 / 6.5см
Материал сплав на Zn Аl Cu

Подобни продукти

Допълващи продукти