Подреждане по:

Комплектите, които предлагаме, съдържат различен брой артикули.

В аксесоарите ни за баня от пет части има: 

  • Два броя  поставки за кърпи с различни размери; държач за чаша, но без чашата; държач за тоалетна хартия и поставка за сапун. 

Комплектът ни от шест части съдържа: 

  • поставка;
  • поставка за сапун;  
  • чаша за вода;  
  • халка и закачалка за кърпа и държач за тоалетна хартия.

Защо Ви е по-изгодно да купувате комплекти

Пазаруването на отделни артикули винаги излиза по-скъпо. Затова и идеята да се сдобиете с всички аксесоари за баня, които са Ви най-необходими наведнъж не е никак лоша. Ще Ви спести пари, време, а и мокрото помещение, което обзавеждате със сигурност ще изглежда по-добре.

Защо интериорът Ви ще е по-хубав? Съчетаване на разнородни мотиви е допустима, но не са много хората, които могат да я понесат и които могат да постигнат хармония между коренно различни по стил аксесоари и мебели. Ако си вземете ултрамодерен държач за тоалетна хартия, ретро поставки за кърпи и четка за тоалетна с орнаменти, рискувате помещението да изглежда неуютно и разхвърляно. Ако купите комплект от аксесоари за баня в един стил, ще избегнете тези проблеми.

Защо да пазарувате от онлайн магазин 8mpay

Предлагаме сетове от 5 и 6 части в различни стилове. Те съдържат всичко най-необходимо за Вашето мокро помещение и за тоалетната.

Работим директно с производителите на всички продукти, които предлагаме.  Подбираме сетове в интересни стилове – модерни, ретро, по-класически и подходящи за по-екстравагантни вкусове.

Директното внасяне на артикули ни позволява да поддържаме по-ниски цени от обичайните за пазара. Към това добавете и принципно по-ниските цени за сетове и ще останете очаровани от нашите предложения.

Разгледайте и изберете този сет, който ще ползвате дълго и ще придаде уютна атмосфера на Вашето мокро помещение.  Не пропускайте и другите ни предложения от аксесоари.  Ако имате въпроси обадете ни се или поръчайте на телефона, който сме предоставили. Можете и да ни пишете на адрес 8m.info@gmail.com.

Приятно пазаруване от 8mpay.