Подреждане по:

Ако Ви трябват поставка или място където да поставите четки  Ви за зъби не подминавайте този продукт. Той ще придаде допълнителен лукс в помещението. 

Изработката на държачите е от месинг с много добро хромово покритие. Чашите са от матирано стъкло. Закрепването става за стената с помощта на два дюбела. Можете и Вие да го направите но ще Ви трябва перфоратор или бормашина. Монтажът може да стане близо и на удобно място до мивката. По този начин спестявате място и не претрупвате мивката с излишни предмети, които да Ви пречат докато я ползвате. 

Ние Ви предлагаме два модела – единични и двойни. Те са много удобни. Потребителите ги ползват за пиене на вода или за съхраняване на четките за зъби. Спокойно могат да се монтират в хотели, къщи за гости, както и във Вашата баня.

Как лесно да се поддържат в добро състояние

И двата материала са лесни за поддръжка.

Веднъж седмично изтривате хромираните части с влажна кърпа от микрофибър. Така отстранявате петната от вода, прах, мръсотия и отпечатъци от пръсти.

Веднъж месечно минавате хромираните части с препарати подходящи за почистване на хромирани повърхности. Той образува защитен филм, който ще предпазва държача и халката от ръжда и им придава блясък.

Мийте поставките за четка за зъби след употреба.

Проявете търпение и ги почиствайте редовно. Това ще Ви отнема много по-малко време отколкото, ако ги чистите усилено веднъж месечно. А и определено ще запазят красивия си външен вид по-дълго.


Защо да купувате от 8mpay

  • Защото предлагаме разнообразие от модели в различни стилове. Те са част от серии, включващи всички необходими аксесоари в един стил, така че можете изгодно да получите целия комплект за Вашето мокро помещение.  
  • Пазарувате на по-ниски от обичайните за пазара цени, защото сме директен вносител на всички продукти, които ще видите в нашия онлайн магазин.
  • Артикулите, които предлагаме придават прекрасно модерно докосване на всяка баня.
  • Имате възможност да прегледате покупката си в момента на доставка и да я върнете, ако откриете дефектни продукти.

Поръчайте Вашите нови аксесоари от нас. Няма да бъдете разочаровани. Разгледайте и другите ни предложения с оборудване за баня. Ще останете изключително доволни. Поръчайте на телефон 0876197953 или ни пишете на 8m.info@gmail.com.  Приятно пазаруване от 8mpay.