Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60465
5.50лв.

  • Поставка за четка за зъби F2509
  • Покритие - хром.
  • Материал на изработка - сплав на Al Zn Cu.
  • Чашата е изработена от матирано стъкло.
  • Стенен монтаж.

Допълващи продукти

Описание

Покритие - Хром.
Държача е изработен от метал.

Чаша за вода  с плочка с геометрични орнаменти. Монтира се за стената. По-тъмното матирано стъкло, от което е направена я прави особено подходяща за бани. Моделът е е подходящ за бани,  хотели и къщи за гости. Орнаментите му придават изящество и грациозност. Комбинира се чудесно, както с аксесоари за баня в същия стил, така и с по-изчистени модели. Монтира се бързо и лесно. Поддържа се лесно. Почиства се с влажна кърпа. Да не се използват абразивни почистващи препарати или препарати на киселинна основа. Използвайте препарати, които са подходящи за хромирани покрития.
Изберете стилни аксесоари за баня на изгодна за вас цена от електронен магазин 8mpay.

Съвети при монтаж на поставка за сапун:

Преди монтажа чаша за вода проверете плочката, която ще продупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте поставката за сапун. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново поставката.  Този принцип за монтаж е приложим за всички аксесаори за баня.

Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 10/ 6.5/ 14см
Материал сплав на Al Zn Cu

Подобни продукти

Допълващи продукти