Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60461
9.90лв.

  • Поставка за кърпа F2502
  • Покритие - хром.
  • Дължина - 63см.
  • Материал на изработка - Zn Al Cu сплав.
  • Закрепване към стената с дюбели.

Допълващи продукти

Описание

Поставка за кърпа с леки орнаменти, особено подходяща за обзавеждане на бани, хотели и къщи за гости. Ако подберете внимателни и останалите аксесоари за баня от същата серия аксесоари за баня, ще се получи интериор с топла уютна атмосфера.

Този модел поставка за кърпи побира две сгънати кърпи за лице или една голяма кърпа за тяло. Ще стои чудесно и на стената във вашата малка и кокетна баня у дома.
Почиства се лесно само с влажна микрофибърна кърпа. Не използвайте абразивни или киселинни препарати, а само препарати подходящи за хромово покритие.
Открийте ги всред предложенията на електроният ни магазин.

Съвети при монтаж на халка за кърпа:

Преди монтажа на  поставката за кърпа винаги проверявайте плочките, които ще продупчите. Проверката става, чрез почукване на самата плочка. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малък диаметър и с след това разширете с бургия с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте халката за кърпи. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново халката за кърпи.  

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com


Характеристики

Покритие Хром
Размери Дължина - 63см, Дълбочина - 6,5см
Материал Zn Al Cu сплав

Подобни продукти

Допълващи продукти