Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60389
11.40лв.

  • Поставка за кърпа F5002C
  • Покритие - хром.
  • Дължина - 63см.
  • Материал на изработка - Zn Al Cu сплав.
  • Закрепване към стената с дюбели.

Допълващи продукти

Описание

Поставка за кърпа с класическа, изключително изчистена форма, която ще пасне чудесно на дизайна на банята ви. Независимо дали мокрото помещение е обзаведено в класически или модерен стил, тази поставка за кърпи ще се комбинира идеално с останалите аксесоари за баня. Заоблените й краища придават хармоничност на цялото, а изящната й простота определено ще ви хареса. 

За монтажа й не е необходима помощ от специалист. На нея, сгънати, можете да съберете две кърпи за лице или да поставите една голяма кърпа за тяло.
Почиства се лесно само с влажна микрофибърна кърпа. Не използвайте абразивни или киселинни препарати, а само препарати подходящи за хромово покритие.
Открийте ги всред предложенията на електроният ни магазин.

Съвети при монтаж на халка за кърпа:

Преди монтажа на  поставката за кърпа винаги проверявайте плочките, които ще продупчите. Проверката става, чрез почукване на самата плочка. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малък диаметър и с след това разширете с бургия с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте халката за кърпи. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново халката за кърпи.  

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com

Характеристики

Покритие Хром
Материал Zn Al Cu сплав

Подобни продукти

Допълващи продукти