Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60395
5.50лв.

  • Закачалка за баня F5011C
  • Покритие - хром.
  • Материал на изработка - Zn Al Cu сплав.
  • Стенен монтаж.

Допълващи продукти

Описание

Съвсем изчистена закачалка за кърпи. Тя е практична и удобна. На нея можете да закачите две кърпи. Липсата на орнаменти и украси я прави изключително лесна за почистване.
Подходяща е за монтиране в мокри помещения на хотели и къщи за гости. Поставя се лесно и се държи стабилно за стената.
За почистване на халката за кърпи използвайте микрофибър и вода. Не използвайте абразивни препарати, а само препарати подходящи за хромово покритие.

Изберете практични и красиви аксесоари за баня от електронен магазин 8mpay.com

Съвети при монтаж на закачалка за кърпа:

Преди монтажа на закачалката за кърпа проверете плочката, която ще дупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте закачалката за кърпа. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново закачалката.  

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com

Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 12/ 4.5/ 7.5см
Материал Zn Al Cu сплав

Подобни продукти

Допълващи продукти