Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
62224
7.20лв.

  • Закачалка за баня 81388 - месинг
  • Покритие - хром.
  • Материал на изработка - месинг.
  • Стенен монтаж.

Допълващи продукти

Описание

Закачалка за баня, изработена от месинг, с интересна, футуристична форма. На нея можете да закачвате два броя кърпи. Този модел е интересен детайл, който пасва чудесно на аксесоари за баня с по-модерно и смело излъчване.
Монтира се лесно, но е добре да обърнете по-специално внимание на поддръжката й. Почиства се като я изтриете с влажна микрофибърна кърпа.
Не използвайте абразивни препарати, а само препарати подходящи за хромово покритие.
Изберете най-функционалния и красив модел закачалка за кърпи за вашата баня от електронен магазин 8mpay.com

Съвети при монтаж на закачалка за кърпа:

Преди монтажа проверете плочката, която ще дупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте закачалката за кърпи. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново закачалката.  

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com


Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 3/ 8.5/ 8см
Материал Месинг

Подобни продукти

Допълващи продукти