Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60469
8.00лв.

  • Дозатор за течен сапун F2513
  • Покритие - хром.
  • Материал на изработка - сплав на Al Zn Cu.
  • Вместимост на дозатора 180ml.
  • Контейнера е изработен от матирано стъкло.
  • Стенен монтаж.

Допълващи продукти

Описание

Дозатор за течен сапун, който ще стои добре и в банята  Ви. Ако търсите такъв модел – този е перфектният избор. Контейнерът е от матирано стъкло, така че спокойно виждате кога трябва да го заредите отново с течен сапун.  Държачът и халката са от цам  (цинк, алуминии и мед), с орнаменти от геометрични фигури.
Той е изящен, удобен за ползване, лесен за поддръжка. Идеално се комбинира с аксесоари за баня в подобен стил и придава на помещението по-топъл вид.

Съвети при монтаж на поставка за сапун:

Преди монтажа проверете плочката, която ще продупчите като я почукате. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малко ф и с след това разширете с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте поставката за сапун. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново поставката.  Този принцип за монтаж е приложим за всички аксесаори за баня.

Характеристики

Покритие Хром
Размери Височина/Широчина/Дълбочина 15.5/ 7/ 14см
Материал сплав на Al Zn Cu
Обем 180ml.

Подобни продукти

Допълващи продукти