Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60390
14.80лв.

  • Двойна поставка за кърпа F5005
  • Покритие - хром.
  • Дължина - 63см.
  • Материал на изработка - Zn Al Cu сплав.
  • Закрепване към стената с дюбели.

Допълващи продукти

Описание

Двойна поставка за кърпи, подходяща за модерно обзаведени бани. Комбинира се чудесно с аксесоари за баня от същия модел Монтира се лесно и поддръжката й не изисква особено усилие. Формите й са изчистени, няма ъгли и фини детайли, върху които може да се натрупва мръсотия.
Удобна е за мокри помещения, бани и хотели. Дължината на всяка от пръчките е 60 см. Спокойно можете да поставите на нея кърпите за лице или кърпите за тяло.
Почиства се лесно само с влажна микрофибърна кърпа. Не използвайте абразивни или киселинни препарати, а само препарати подходящи за хромово покритие.
Изберете най-добрите – красиви и практични – аксесоари за вашата баня от нашия електронен магазин.

Съвети при монтаж на халка за кърпа:

Преди монтажа на двойната поставка за кърпи винаги проверявайте плочките, които ще продупчите. Проверката става, чрез почукване на самата плочка. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малък диаметър и с след това разширете с бургия с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте халката за кърпи. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново халката за кърпи.  

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.com

Характеристики

Покритие Хром
Размери Дължина - 63см, Дълбочина - 12см
Материал Zn Al Cu сплав

Подобни продукти

Допълващи продукти