Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60401
13.90лв.

  • Двойна поставка за кърпa F5505C
  • Покритие - хром.
  • Дължина - 63см.
  • Материал на изработка - Zn Al Cu сплав.
  • Закрепване към стената с дюбели.

Допълващи продукти

Описание

 Двойна поставка за кърпи. Комбинира се чудесно с аксесоари за баня, които са от същия модел. Изчистените й линии се балансират от от един по-пищен детайл. Извивката, която свързва долната и горната пръчка за поставяне на кърпи, също допълва усещането за изящество.
Тази двойна поставка за кърпи освен красива, е и практична придобивка, както за банята у дома, така и за хотели и къщи за гости.
Монтира се лесно и се поддържа бързо – достатъчно е да я изтриете с влажна кърпа.
Почиства се лесно само с влажна микрофибърна кърпа. Не използвайте абразивни или киселинни препарати, а само препарати подходящи за хромово покритие.
Открийте тези аксесоари за баня, които ще се съчетаят добре с вашата нова двойна поставка за кърпи.

Съвети при монтаж на халка за кърпа:

 Преди монтажа на двойната поставка за кърпи винаги проверявайте плочките, които ще продупчите. Проверката става, чрез почукване на самата плочка. Ако чуете кух звук, добре е да  изберете друго място на плочката или друга плочка, при която след почукване  звукът е плътен.  
Не дупчете там където звукът е кух, вероятността да се спука плочката е почти 100%. Отбележете добре мястото, където ще продупчите стената. Първоначално изберете  бургия с малък диаметър и с след това разширете с бургия с необходимия размер.  Поставете единият дюбел  и хванете планката.
Монтирайте халката за кърпи. Проверете пак дали има нужда от корекции . Ако има такива отбележете ги. Демонтирайте аксесоара за баня  и продупчете втората дупка за по-здраво захващане на планката.  Монтирайте отново халката за кърпи.  

Благодаря Ви за вниманието от www.8mpay.comХарактеристики

Покритие Хром
Размери Дължина - 63см, Дълбочина - 12см
Материал Zn Al Cu сплав

Подобни продукти

Допълващи продукти