Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
61211
162.00лв.

  • Хидромасажен душ панел AED - 9025B
    Хидромасажен душ панел AED - 9025B Хидромасажен душ панел AED - 9025B
  • Изработен от алуминий.
  • Два броя хидромасажни дюзи.
  • Закачалка.
  • Регулируем подвижен душ.
  • Контрол за превкл. на водата.
  • Смесителна глава - керамична.

Описание

Ние от 8Mpay сме наясно с това, че всяка една баня, за да функционира така, както подобава, то тя се нуждае от висококачествено оборудване , което да осигурява нужните комфорт и удобство. Поради тази причина днес всеки един от вас има възможността да осъществи покупка на този  продукт, който е съвършено олицетворение на балансираното съотношение качество – цена. Дълги години на пазара за обзавеждане за баня се провежда състезание кой първи ще успее да предложи този нечуван до сега баланс. Горди сме от факта, че нашият онлайн магазин е победител в това състезание и днес всички потребители могат да променят интериора в тяхната баня, без да се налага да нанасят огромни корекции върху банковите си сметки.

Хидромасажен душ панел AED - 9025B – предимството да го притежаваш

Това е изключително разумна и изгодна инвестиция. Особено подходящ е за монтаж в малки бани, в обикновенни душ кабини или паравани, избягвайки по този начин покупката на скъпо оборудване.
Продуктът, който ще откриете в онлайн магазина е с размери 1200х150х70мм.
Материалът, участващ в изработката му, е алуминий. Предимството на този материал е, че не ръждясва и не потъмнява с времето при експлоатацията.  Този модел има два броя хидромасажни дюзи, които ще накарат тялото ви да се чувства отпочинало след дълъг и изморителен работен ден. Има още регулируем подвижна слушалка, разпределителен кран и закачалка.

Характеристики

Размери Височина/Широчина/Дълбочина 1200 / 150 /70мм
Материал Алуминий
Керамична глава Да
Монтаж Стенен
Хидромасажни дюзи 2
Регулируем подвижен душ Да
Чучур Не
Гаранция 2 години