Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
61212
292.90лв.

  • Хидромасажен душ панел AED-9059BW
  • Изработен от ABS пластмаса.
  • Три броя хидромасажни дюзи.
  • Цвят - имитация на мрамор.
  • Ръчен душ и шлаух.
  • Стационарен душ.
  • Чучур.

Описание

Всеки един детайл от обзавеждането е в състояние да промени изцяло визията на на всяко едно помещение. Ние от 8Mpay предлагаме продукт, който гарантира цялостна промяна, превръщайки мокрото помещение в ненадминато. Това място несъмнено ще се превърне в любимо за цялото Ви семейство. Имаме удоволствието да представим на вашето внимание Хидромасажен душ панел, който се характеризира с функционалност, високо качество и цена, достъпна за масовия потребител.
Едно от нещата, с които не можем да престанем да се гордеем, е това, че успяхме да постигнем балансирано съотношение качество – цена, от което днес всеки от вас може да се възползва неограничено.

AED-9059BW – предимството на това прецизно изпълнение


Добър дизайн и функционалност. Всичко това умело ще задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните клиенти. Излишно е да споменаваме, че дизайнът е първото нещо, привличащо погледите и оставащо ни без дъх. Размерите му са: 170х1350мм. Той може да бъде монтиран във всяка една баня, без да създава чувство за стеснено пространство. Цветът е имитация на мрамор и това несъмнено дава положително отражение върху цялостната обстановка в мокрото помещение.
Разполагате с 3 броя масажиращи тялото дюзи, както и два броя душове – ръчен и стационарен. Сами избирате кой от двата да използват, спрямо процедурите, на които сте се отдали. Гаранциония  срок, който прдлагаме е от цели две години. Направете правилния избор и няма да съжалявате. 8Mpay знае кое е най-доброто и го предлага на цени, достъпни за масовия потребител.

Характеристики

Размери Височина/Широчина/Дълбочина 1350 / 170 /70мм
Материал ABS пластмаса
Керамична глава Да
Монтаж Стенен
Хидромасажни дюзи 3
Стационарен душ Да
Ръчен душ включен Да
Чучур Да
Гаранция 2 години