Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60444
245.00лв.

  • Хидромасажен душ панел AED6804C
  • Изработен от алуминий.
  • 6 броя хидромасажни дюзи.
  • Огледало. Етажерка.
  • Ръчен душ и шлаух.
  • Стационарен душ.
  • Чучур.

Описание

Хидромасажен душ панел AED6804C е с изключително стилен и неповторим дизайн, който несъмнено би могъл да се впише перфектно към всяко едно обзавеждане на баня, независимо от останалата част от интериора. Той е с нестандартни форми, които привличат погледите на потребителите право към себе си. Това, което прави този модел уникален от останалите на пазара, е, че  е проектиран да замени  душ комплекта и смесителя за вана. Поставянето на всичко на едно място не само улеснява контрола, но и работи като елегантно решение , което напомня на спа центрове от висок клас.

Комфорт, удобство и функционалност

Ако искате да посеете комфорт и удобство, то сега е моментът да се възползвате от покупка на този артикул. Имате възможността да го закупите на цена, достъпна за масовия потребител. Гарантираме ви, че продуктът ще промени моментите, отделени за водни процедури изцяло, без да налага съществени корекции върху банковите ви сметки. Бихте могли да го поставите в по-тесни бани, които не разполагат с достатъчно свободно пространство, без да се страхувате, че мястото няма да е достатъчно.

Размерите му са 260х1200мм и
това означава, че при монтаж може лесно да скрие изводите на тръбите без да се налага да правите скъпо струващ ремонт. Алуминиевият корпус устойчив на корозия ще запази дълго външния си вид а това ще допринася за стилната визия, която ще придобие банята. Разполагате с 6 на брой масажни дюзи, които ще ви доставят точно онзи комфорт, за който споменахме по-рано. Огледалото и етажерката са само част от предимствата на които ще се натъкнете, инвестирайки парите си по правилния, разумен и прагматичен начин.Характеристики

Размери Височина/Широчина/Дълбочина 1200 / 260 /70мм
Материал Алуминий
Керамична глава Да
Монтаж Стенен
Хидромасажни дюзи 6
Стационарен душ Да
Ръчен душ включен Да
Чучур Да
Гаранция 2