Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
60443
225.00лв.

  • Хидромасажен душ панел АED9031В - син
  • Основата е от акрилна пластмаса.
  • 6 броя хидромасажни дюзи.
  • Лицева част - синьо стъкло.
  • Стационарен душ.
  • Ръчен душ.
  • Етажерка.

Описание

На ваше разположение е етажерката, където да поставите нужната козметика. АED9031В в син цвят достига с гаранция от цели две години.

Размерът на модела е 300х1300мм с дебелина от 110мм. Той не само осигурява безкомпромисно удобство, но също така може да бъде монтиран във всяко едно мокро помещение, независимо от неговата площ. Стилен, запомнящ се и изключително функционален, синият цвят привлича погледите към себе си. Стъкленият корпус е с дебелина 8мм. Разполага с 6 на брой хидромасажни дюзи, които ще гарантират мечтаната наслада. Душовете са ръчен и стационарен. Сами избирате кой от двата да използвате, спрямо личните си нужди и предпочитания.

Ние от 8Mpay сме се постарали прецизно да селектираме множество предложения за вас, които имаме за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Обичате ли да експериментирате и да се наслаждавате на творенията си? Ние от 8Mpay имаме страхотно и неустоимо предложение за най-смелите от вас, които не са привърженици на стандартната визия и класически дизайн. Хидромасажен душ панел АED9031В – син е обзавеждане за баня, което е в състояние да промени изцяло мокрото ви помещение и да го превърне в любимо място в дома както за вас, така и за цялото семейство. Бъдете смели, разумни, прагматични и непредсказуеми. Обзаведете я по начин, който на вас самите ви харесва.


Характеристики

Размери Височина/Широчина/Дълбочина 1300 / 300 / 110мм
Материал Aкрилна пластмасова основа и темперирано 8мм стъкло в син цвят
Керамична глава Да
Монтаж Стенен
Хидромасажни дюзи 6 бр.
Стационарен душ Да
Ръчен душ включен Да
Етажерка Да
Гаранция 2 години