Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
61229
220.00лв.

  • Хидромасажен душ панел AED9072A
  • Изработен от алуминий.
  • Два броя хидромасажни джета.
  • Огледало.
  • Ръчен душ и шлаух.
  • Стационарен душ.
  • Чучур.

Описание

Ако желаете да превърнете собствената си баня в ненадминато произведение на изкуството, то сега е момента да инвестирате  в покупката на хидромасажен душ панел AED9072A.

AED9072A – важен детайл във всяко обзавеждане за баня


Редица са предимствата, поради които си заслужава да го притежавате . На първо място няма как да не отбележим неговото качество. В направата му участват материали, доказали издръжливостта и качеството си многократно. Почиства се лесно и не е необходимо да закупувате множество препарати, струващи цяло състояние. Използвайте обикновена микрофибърна гъба, с помощта на която ще отстраните всички дразнещи отпечатъци от капки вода или сапун.
Размерът му  е 1200х150х70мм, той е по-тесен е от другите модели и трябва да проверите дали ще може да прикрие изводите на топлата и студената вода. Елегантният му дизайн ще промени цялостната визия на това мокро помещение. Разполага с две масажиращи дюзи, доставящи наслада на тялото, докато сте под течащата вода. Освен това сами избирате кой от двата душа да използвате – ръчен или стационарен, спрямо личните си нужди и предпочитания.
Този продукт има огледало и чучур. Имате възможността да се оглеждате, докато полагате грижи за собствената си хигиена. Звучи страхотно, нали? Не губете време, а закупете този шедьовър, който ще превърне всеки воден ритуал в приключение. Ние знаем кое е най-добро и го представяме на цени, достъпни за масовия потребител.

Характеристики

Размери Височина/Широчина/Дълбочина 1200 / 150 /70мм
Материал Алуминий
Керамична глава Да
Монтаж Стенен
Хидромасажни дюзи 2
Стационарен душ Да
Ръчен душ включен Да
Огледало Да
Чучур Да
Гаранция 2