Наличност:
В наличност
Номер на артикула:
61215
149.00лв.

  • Хидромасажен душ панел АED9100
  • Изработен от ABS пластмаса.
  • Три броя хидромасажни дюзи.
  • Стационарен душ.
  • Ръчен душ.
  • Огледало.

Описание

Мечтаете ли за обзаведена баня, в която да цари неописуем лукс, изящество, удобство и комфорт? Ние от 8Mpay имаме уникално и неповторимо предложение, на което трудно бихте могли да устоите. Възползвайте се от покупка на Хидромасажен душ панел АED9100, който е в състояние да се впише към всеки един интериор – модерен, класически, барок, ренесанс или друго.

Това същинско произведение на изкуството е със семпъл и същевременно впечатляващ дизайн, който ще ви грабне още от първия миг. Материалите, участващи в направата му са устойчиви и издръжливи. Тествани са многократно през годините. ABS пластмасовият корпус не само е здрав, но и подчертава по безупречен начин всяко едно мокро помещение. Ако мечтаете да превърнете Вашата баня в любимото място в дома си, то сега е моментът да го направите.

Разполагате с 3 броя хидромасажни дюзи, които ще доставят на тялото нужната наслада и ще Ви накарат да се чувствате отпочинали след дългия работен ден. Този продукт е подходящ за по-малки помещения, които не разполагат с достатъчно място за обзавеждане. За сметка на това са в състояние да предложат почти идентична функционалност и удобство. Освен това не се изисква да инвестирате огромна сума средства, дори напротив.

На разположение са два душа – ръчен и стационарен. Можете да ги използвате спрямо личните си нужди и предпочитания. Моделът АED9100 е с размери 1200 х 180 х75мм. Разполага с огледало, на което можете да се оглеждате, докато се къпете. Ние осигуряваме гаранционен срок от цели две години.

Характеристики

Размери Височина/Широчина/Дълбочина 1200 / 180 /75мм
Материал ABS пластмаса
Керамична глава Да
Монтаж Стенен
Стационарен душ Да
Ръчен душ включен Да
Огледало Да