Смесители за баня, кухня, мивка
Подреждане по:

Смесители за баня, кухня и мивка

Дори и да не ви се вярва, изборът на правилен смесител за баня, кухня или мивка е изключително важен. Нужно е да се съобразявате с множество особености, за да бъдете наистина доволни от продукта, който закупувате. На първо място ви съветваме да изберете търговски обект, предлагащ ви богат асортимент. Това ви осигурява разнообразие от дизайни, вписващи се перфектно към интериора на помещението, в което ще бъде монтиран аксесоарът. Онлайн магазинът 8Mpay е селектирал коктейл от продукти, чиито количества и модели са почти неизчерпаеми.

Какви смесители за баня, кухня, мивка се предлагат в 8Мpay?

В онлайн магазина сме подготвили различни видове смесители, подходящи за нуждите дори на най-претенциозните клиенти. За онези от вас, привърженици на стилната и изчистена визия, сме селектирали класически варианти, отговарящи на очакванията ви. Нуждаете се от дизайн, придаващ нотки на екзотика във вашата баня или кухня? Ние сме в готовност да задоволим изцяло потребностите ви. Получавате дълъг гаранционен срок, който ще ви позволи да почувствате сигурност и съдействие, дори при появили се минимални проблеми със закупения смесител за вода.

Какво трябва да знаете при избора на смесители?

За никого не е тайна, че основното потребление на вода е в кухненското помещение. На това място извършвате измиване както на ръце и съдове, така и на плодове, зеленчуци и други продукти. За да не се налага да посещавате редовно магазини, предлагащи този клас аксесоари, то важно е да сте се оборудвали със смесител, който да ви осигури надеждност и да бъде лесен за почистване.

Изборът на такъв артикул изисква да бъдете предварително запознати с основните му характеристики. Не пропускайте да почерпите знания както за дизайна, така и за класификацията на смесителя, който възнамерявате да закупите. В старанието си да ви бъдем максимално полезни, то ние ще ви съдействаме за придобиването на тези знания. На вас остава единствено да извършите правилния избор, който вече няма да изглежда толкова сложен.

 • Тип смесител

В нашия оналйн магазин ще откриете два вида смесители: едноръкохваткови и двуръкохваткови. Тези, които от двете страни имат кранове, са двуръкохваткови, а другият модел, чиито спиране и пускане се извършва с помощта на лост, се наричат едноръкохваткови. Какъвто и тип смесител да изберете, съобразно нуждите си, то ние ви гарантираме за неговата дълга експлоатация.
  
 • Класификация по форма

Смесителите в нашия колоритен каталог са разнообразни. Тук ще срещнете изцяло класически форми, които са по-плоски като визия или удебелени. Разполагаме още с R – образни модели и с S, J форми смесители.

 • Материали, участващи в производството

Безспорно най-разпространеният материал е месингът. Прието е, че той изцяло отговаря на изискванията за здравина, лесна обработка и почистване.

Защо да закупите от нас?

В нашия оналйн магазин ще се сблъскате с огромното разнообразие от внимателно подбрани смесители за вода, отговарящи изцяло на нуждите ви. Можете и сами да се убедите в професионализма ни, обръщайки се за съвет към членовете от екипа. Направете правилния и информиран избор, за който няма да съжалявате.