Всички стоки предлагани от www.8mpay.com  са нови. 

   Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се урежда от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/.

Всеки продукт предлаган от www.8mpay.com  е с изрично указан гаранционен срок. За гаранционно обслужване, Клиентът може да се обърне  към съответния сервиз, отбелязан на гаранционната карта.

Електронният магазин  www.8mpay.com  гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.     

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана или с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с контакти. При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.     

Стоката се проверява при доставка за пълна окомплектованост или видими дефекти.В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им или да откаже доставката.     

Гаранционният срок започва да тече от момента на изпращането на пратката.

Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, преустроиство или наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията и техническите характеристики на стоката.

Ако имате въпроси не се притеснявайте да звъннете и да ни попитате на телефон