Доставката на избраната от клиента стока е за негова сметка и се извършва само на територията на Република България от нас или от куриерска фирма на посочения от клиента адрес.

При желание на клиента да върне стоката в 14 дневен срок. Доставката се извършва за негова сметка. 8ММ - ООД може да откаже върнатата стока ако не е в търговски вид. Стоката в търговски вид трябва да бъде в здрава кутия, да не е счупена, повредена, да има следи от преустройство, надрана.

За гр. София куриерските услуги ще се извършват от фирма Рапидо по тяхните цени и условия на доставка. За по-точна справка проверете http://www.rapido-bg.com/prices.htm

За територията на Република България доставката се извършва от фирма Еконт по тяхните цени и условия за доставка.

Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и/или заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и www.8mpay.com (8ММ – ООД) се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

Цената на всяка доставка зависи от теглото на поръчаната стока и присъства в данните за поръчка.

Доставката на малогабаритни стоки с тегло под 20 кг се извършва чрез фирма Европът или Еконт по техните тарифи и график или от наш куриер за територията на София. В "www.8mpay.com" е интегриран самостоятелен калкулатор, който може да пресметне приблизителната стойност на куриерската услуга. За по-голяма точност използвайте тарифния калкулатор на Eконт

Срок на доставка

При наложен платеж срокът за доставка започва след потвърждение на поръчката. В случай, че стоката не е на склад,  клиента получава съобщение за възможния срок на получаване на желаната стока и след неговото потвърждение за изчакване, приемаме поръчката.

Доставката /цена и срок/ на едрогабаритни стоки с тегло над 20 кг /душ кабини, вани, душ панели, санитарна керамика/ се договаря допълнително.При доставката на пратката задължително проверявайте за съответствието и състоянието на получената стока в присъствието на куриера. При констатирани нередности не подписвайте документите за приемане и веднага се свържете с нас. Това ще ви даде право да върнете поръчката.