Подреждане по:

Вашият вход е красиво покрит. Украсете и предпазвайте вратите, входните зони, прозорците; поддържайте го чист, сух и без лед / сняг и намалете слънчевата светлина, за да охладите дома си, без да блокирате изгледа.
Ние от 8Mpay имаме страхотно решение за вас – предлагаме ви козирки от поликарбонат и PVC. Разполагате с широка гама продукти, всеки един от тях се характеризира с изключително високо качество. Гарантираме ви, че няма да съжалявате за направения избор. 
Всеки един артикул , който предлагаме достига до Вас на конкурентно ниски цени – такива, каквито останалите търговски вериги магазини не са в състояние да ви предложат.

Какво представляват навесите от поликарбонат?

Онова, с което се откроява поликарбонатът от много други материали, е здравината. На практика, този материал представлява полимер, който е с  изключително добри физически показатели.
Той е устойчив материал. Въпреки че има висока устойчивост на удар, той има ниска устойчивост на надраскване т.е. лесно се драска. Силен е като материла и може да издържи дълго на екстремни температури. Друга негова характеристика е, че е  силно прозрачен за видимата светлина и дори има по-добро пропускане  на светлината от много видове стъкла. За разлика от повечето термопластични материали, той може да претърпи големи пластични деформации без напукване или счупване. Всичко тези харектеристики го правят идеален материал за при производство на навеси, заслони покриви в басейни и т.н.
Всяка една от конструкциите, които се предлагат на Вашето внимание, отговарят на всички условия свързани с температурните разлики, сила на вятъра, натоварване при обилен снеговалеж.  В случай, че съществуват въпроси, то ние сме в готовност да ви съдействаме.

Какво ще откриете в 8Mpay?

- Елегантен модерен дизайн.
- Устойчива на атмосферни влияния конструкция.
- Твърд поликарбонатен лист с UV защитна повърхност.
- Алуминиеви предни и задни греди с черен защитен слой.
- Проектирани конструкция, която да издържи на силни ветрове.
- Заоблена повърхността намалява шума от дъжд и градушка.
- Природосъобразен.
- Възможност от свързване на допълнителни греси (ребра), което дава възможност заизграждането на  по-дълга конструкция.
- Удобният извит дизайн позволява лесно и без намеса на човек самопочистване  на повърхността.
- Целият хардуер е включен за бърз и лесен монтаж и монтаж.

Цветовото разнообразие, с което разполагаме, е толкова богато, че сме в готовност да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас. Вярваме, че ще открием решение, което ще се впише перфектно към останалата част на интериора ви.
Продукта, който предлагаме  е перфектното решение за покриването също на открити тераси, независимо от тяхната площ.  Конструкцията е  модулна и практически може да се изгради В случай, че площта е открита, се поставя единствено козирка, а когато е изцяло открита – предлагаме ви навес, който можете да съобразите с цвета и структурата на сградата.

Нашият екип е изграден от мотивирани и компетентни професионалисти, които са в готовност да отговорят на всяко ваше запитване. Тенденциите в дизайна при навеси от поликарбонат и PVC непрестанно се изменя, както и тяхната функционалност и технически характеристики. Консултантите в оналйн магазина 8Mpay ще ви спестят време и пари, предлагайки ви оптимални варианти с оглед на визия, качество и цена. Направете правилния избор!